perjantai 20. syyskuuta 2013

Valkoisten heteromiesten marssi



  1. NYT: Jani Salomaa järjestää Hetero Priden koska ”media pakottaa kaikki suvaitsemaan seksuaalivähemmistöjä”
  2. YLE Areena: Liikaa homotusta?
Koko viimenen viikko on mennyt kotona kipeillessä, mikä on antanut liikaakin vapaata aikaa internetin ihmeellisessä maailmassa seikkailemiseen. Tänään erityisesti monet uutiset on saaneet mun veren kiehumaan, mutta toisaalta on myös asioita, jotka on tehneet iloiseksi.

Tahdon2013-kampanjan nimienkeruu lopetettiin virallisesti 40 minuuttia sitten, kun vuorokausi vaihtui. Nimiä kerättiin n. 164 000, ja luvussa ei ole mukana vielä osaa paperisista kannatusilmoituksista! Nyt ainut asia mitä tarvitaan on se, että idiootit kansanedustajamme oikeastit hyväksyvät ehdotuksen...

Samaan aikaan, kun Suomessa taistellaan tasa-arvosta, heterot vinkuvat siitä, kuinka he eivät uskalla enää olla omia itsejään julkisesti maamme ns. homosaation takia. Ylen dokumentissa toinen Hetero Pride -tapahtuman perustajista syyttää SETAa ja Halosta ihmisten homoseksuaalisuudesta ja heteroiden syrjimisestä. Mä olen pahoillani, että teidän on niin vaikea elää kaikkine etuoikeuksinenne. Ettehän te oo kuin se enemmistö, oon tosi pahoillani että koette meidän vähemmistön uhkaksi jollain tavalla. En osaa kuvitellakaan, kuinka vaikeaa valkoisen heteromiehen on elää nykyajan Suomessa, kun naiset saa äänestää ja käydä töissä, miehet saa vanhempainrahaa ja homot vaeltaa vapaana! 

NYT-lehden artikkelissa Salomaa kertoo, kuinka "koko Suomi yritetään aivopestä luopumaan perinteisistä perhearvoista tuputtamalla vähemmistöjä tavallisille suomalaisille kotisohville." 
Hänen mielestään ainut ratkaisu tähän on eduskuntatalolla marssiminen 150 muun heteron kanssa ja heteroylpeyttään esitellen. Onhan se sentään todella rohkea veto 2000-luvun Suomessa, jossa homosaatio valtaa alaa ja SETAn kouluvisiitit tekee nuorisosta homoja, jotka eivät hyväksy heteroseksuaalista elämäntapaa. Artikkelin kirjoittaja korostaa Salomaan heteroutta kertomalla, kuinka tämä on äiti–isä-perheen poika ja naisystävänsä miesystävä. Shokeeraavaa informaatiota.

--------- stop.

Mä en kestä.
Suomi on kamala
ihmiset on kamalia 
muutetaan Ruotsiin.
Kaarle Kustaa on rento
ja homot pääsee naimisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti