lauantai 21. tammikuuta 2012

antiutopia

DSC_0479_640
DSC_0486_640
DSC_0481_640
ugliesxlaura_640

Eilen sairastellessani kotona posti keksi tuoda jotain piristykseksi; nimittäin Uglies-nimisen kirjan jota oon jo pari viikkoa venaillut! Tein tänä vuonna sellasen uv-lupauksen, että yritän etsiä ja lukea enemmän kirjoja tänä vuonna, kun viime vuonna luin uutena vaan Nälkäpelit ja muuten useimmin selasin Harry Pottereita.
Loppiaisen aikaan päätin sitten alkaa toteuttamaan tätä lupausta, ja siinä auttoi aika paljon YouTubesta tuttu Joey Graceffa, jonka videosta bongasin Uglies-trilogian (joka ei ookkaan enää trilogia). Olin tilaamassa Suomalaiselta matikankirjaa ja siinä samalla huomasin, että sieltä löytyi myös Uglies-kirjat ja The Bar Code Tattoo (josta ehkä joskus lisää, kun se vaan suvaitsee saapua). Tilasin sitten Ugliesin, viivakooditatskan ja sen matikan kirjan jonka piti tulla viimesenä. No, kaksi viikkoa mennyt oletetusta 12 päivästä mutta Bar Code Tattoota ei näy eikä kuulu. Onneksi mulla on nyt muuta lukemista, ko lainasin kirjastosta suomenkielistäkin luettavaa: Ally Condien Tarkoitetun. Vähän vielä lisää dystopia-aiheista lukemista, oho.

Paljon kirjoja ja lyhyt postaus, hups. No ehkä ei tartte hetkeen niistä kirjotella tai sitte pitäis perustaa lukutoukkablogi. Vitsi, vitsi. Ei kolmatta blogia jalkoihin kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti