tiistai 17. tammikuuta 2012

save me from the ones that haunt me in the night

DSC_0098_640
DSC_0102_640
DSC_0100_640_txtr
IMG_8958_640_txtr

Tänään oli taas lempparipäivä: koulukuvaus! Jos siis meni ohi niin en ollut tosissani.. vihaan koulukuvausta koska ne kuvat on kirottu. Ei ne ikinä tuu onnistumaan, se on jo todettu ja tänä vuonna kouluun lähettiin vähä vähemmän laittautuneena ku viime vuonna samaisena päivänä.

Päätin myös valokuvaustuntien inspiroimana ulkoiluttaa laajistakin vähän, mutta en sit lopulta päässy kotipihaa kauemmas... Kumma juttu.

Huomenna olis luvassa viikon kamalin päivä eli viisi tuntia tietotekniikan perusteita ja vipolla tunnilla ilmeisesti  nörttienkun sanakoe (kurssi jota on ollut yksi tunti ja jolla media-assarit ei oo ollut vielä kertaakaan informaatio-ongelmien vuoksi... fun fun fun). Arvatkaa, haluaisinko jäädä vaan kotiin nukkumaan.
Ehkä siitäkin selvitään hengissä.

Tiistai-iltoja kaikille, myös niille piilolukijoille, mä nään teiät !

ps. Paljonkohan randomeja kävijöitä sais, jos kirjoittais postauksellisen verran asiaa Robinista ja Frontside Olliesta? Varmaan ihan kivasti tai sitten ei ollenkaan. Sitä en oo kuitenkaan tekemässä, koska mun mielipide ilmeisesti eroaa huomattavasti enimmistön mielipiteestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti