tiistai 3. tammikuuta 2012

Hold onto this lullaby even when the music's gone

_DSC0031_640
_DSC0032_640
kollaasi

Aamulla oli kiva herätä siihen, että ulkona oli satanut lisää lunta. Yritän nyt vaan nauttia siitä niin kauan kuin mahdollista. Lomaakin olis jäljellä muutama hassu päivä, ja melkeen niille kaikille on jo jotain suunnitelmaa, apua. Missä välissä mä nyt no-lifeilen?

Kävin leikkaamassa ja värjäämässä hiukseni eilen ja aika extempore päätin, että haluan sen turkoosin osan pinkiksi. No nyt se on pinkki, en edes muista koska mulla olisi ollut hiuksissa viimeksi jotain näin kirkkaan pinkkiä. Leikkasin myös aika extempore ton undercutin lyhyemmäksi kuin ennen - alunperin oli kyllä tarkotus kasvattaa se pois. Mutta nyt se on leikattu ja rakastan sitä, haha.

Ainii: Tein nyt jo uuden bannerin sen jouluisen tilalle, en vaan saa hyvällä tahdollakaan sitä keskitettyä.. Kivoja nää uudet ulkoasumallit.. not. Joo, ja tiedän kyllä, että 524257 muussa blogissa on ton tyylinen banneri mutta mitäs sitten? Yksinkertainen oli päivän sana ja halusin jotain savua tähän blogiin ton nimen takia, ehe... Mitäs tykkäätte?



Taylor Swift ft. The Civil Wars - Safe & Sound

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti